Moederdag knutselen

Moederdag knutselen: leuk Ma-de-liefste knutsel idee

Wat vinden moeders nu eigenlijk echt het leukst om te krijgen met Moederdag? Precies een leuke knutsel. Moederdag knutselen betekent een leuk helemaal zelfgemaakt knutsel idee voor Moederdag. Dit Ma-de-liefste knutsel idee is wel een echte klassieker.
Moederdag knutselen is ook een idee helemaal zelf maken

Van alle knutsel ideeën voor Moederdag is dit wel die mammie het leukst zal vinden. Een echte klassieker onder de Moederdag knutsel cadeautjes.Een veld vol zelfgemaakte madeliefjes, welke moeder wil zoiets leuks nu niet hebben voor haar leukste verwendag van het jaar. En het is nog eenvoudig te maken ook. Je moet er wel je best op doen. Je hebt natuurlijk verf nodig, en niet zo’n klein beetje ook. Eerst moet je groene verf maken. En hoe krijg je groene verf? Precies: blauwe en gele verf met elkaar mengen.

knutsel ideeen voor Moederdag

Ga er wel even voor zitten. Moeders vinden zelfgemaakte knutsels het allerleukst. En vooral als je hard bezig bent geweest met knutselen. Ze kan zo zien of je er veel tijd en moeite in hebt gestoken. En je weet het: hoe groter hoe beter. Het groen moet wel een beetje lijken op het kleur groen van gras. Flink veel maken want je moet je hele vel er mee vol kalken. Goed mengen. Bewaar de verf maar goed want je hebt dit nog nodig voor andere Moederdag knutsel ideeën. Moederdag knutselen is ook een knutsel idee waar echt aandacht aan besteed is. Dat vinden moeders leuk.

Moederdag knutselen betekent veel tijd en moeite in steken

Veel tijd en moeite in steken betekent dat je alles zelf moet doen. Ook de verg meng je zelf. Dan kan je mooi aan je moeder vertellen dat je alles zelf gedaan hebt. Als je je knutselcadeau hebt gegeven, vertel je in geuren en kleuren hoe je dat allemaal hebt gedaan. Als je de verf goed gemengd hebt, dien je het op je vel papier te schilderen.

Moederdag knutsel ideeen

Neem een lekker groot stuk papier en maak deze helemaal groen met je zelf gemengde verf. Maak het vel helemaal groen en vergeet geen enkel hoekje. Daarna moet je het geverfde vel goed laten drogen. Niet ongeduldig worden, gewoon wachten tot alles goed droog is. Berg je Moederdag knutsel wel goed op want anders is de verrassing weg.

Verrassing belangrijk bij Moederdag knutselen idee

Als je groene schilderij gedroogd is dan kun je het eventueel nog even onder een kleed of pak kranten leggen om de bobbels eruit te halen zodat het papier weer helemaal glad wordt. Dan komt het precisie werk: de madeliefjes erop verven.

Knutsel ideeen tips

Hier heb je witte verf en gele verf voor nodig. Wit voor de blaadjes en geel voor het midden van het madeliefje. Schilder er zoveel mogelijk bloemetjes op. Hoe meer hoe mooier, hoe beter. Als laatst zelf je er Ma-de-liefste erop.

Moeders vinden eigengemaakt knutsel idee het leukst

Moederdag knutselen

Moeders vinden het altijd super als ze vertelt worden dat ze de liefste zijn. Dat doe je natuurlijk ook in je gedicht, maar als je dat bij het knutselen ook tot uitdrukking kan brengen is het helemaal goed.

Bij Moederdag knutselen hoort een gedicht

Je lieve moedertje zal niet weten wat ze ziet. Want als moeders één ding leuk vinden om te horen op Moederdag dan is het wel dat ze de liefste zijn. Kijk voor meer leuke knutsel ideeën voor Moederdag op de rest van de site. Vind je onze knutsel ideeën leuk, laat ons dat dan even weten. Suc6 met Moederdag knutselen en frutselen. Maak er iets moois van dit jaar.

Moederdag knutselen: leuk Ma-de-liefste knutsel idee 5.00/5 1 voteReageren niet meer mogelijk.