Moederdag cadeautjes knutselen

Moederdag cadeautjes knutselen: bonbon doosje

Moeders vinden praktische knutsel cadeautjes altijd het leukst. Als ze het kan gebruiken dan is ze daar het meest dol op. Waarom? Omdat ze dan het presentje van lieve kindje vaker ziet. Kan ze het haar vriendinnen ook nog eens laten zien wat Moederdag cadeautjes knutselen echt is als ze een bonbonnetje bij de koffie uitdeelt. Waarbij ze natuurlijk meteen vertelt wie dat mooie bonbondoosje heeft gemaakt.
Leuke Moederdag cadeautjes knutselen is niet moeilijk

Hoe maak je nu de geinige bonbon doosje (wat je natuurlijk ook prima als snoepdoosje kunt gebruiken). Hoe maak je dit leuke knutsel ideetje? Regel een vel papier, beetje dik papier als het kan. Klik twee keer op de foto en maak de afbeelding zo goed mogelijk na. Dit vergt wel een inspanning, maar als dat gelukt is ben je ook al bijna klaar. Moederdag cadeautjes knutselen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

leuk cadeautje knutselen

Breng de vouwlijnen aan en kleur het bonbon doosje zo mooi mogelijk in. Je weet het: hoe meer kleurtjes, hoe beter. De gaatje kun je erin maken met een perforator. Als je het heel chique wilt doen dan maak je ook nog een rondje, die je over het hele doosje heen kan schuiven. Dit bonbon doosje is een favoriet onder de Moederdag cadeautjes.

Je kunt deze Moederdag knutsel zo mooi maken als je zelf wilt

Door de gaatjes kun je een draadje of een smal lint aanbrengen om zo het doosje dicht te maken. Ook kun je het rondje erover schuiven om het doosje dicht te maken. Vergeet niet om ook de binnenkant in te kleuren. Je kunt het natuurlijk ook bekleden met wat stof wat je nog ergens hebt liggen.

leuk moederdag cadeautje om te knutselen

Als je alles knipt, gekleurd en gevouwen hebt dan rest alleen nog om bonbons te regelen, en een leuk Moederdag gedicht natuurlijk. En als je nog meer los wilt gaan dan ga je nog een paar Moederdag cadeautjes knutselen. Want je weet het: moeders zijn dol op knutsel cadeautjes.
Een reactie op Moederdag cadeautjes knutselen: bonbon doosje

  1. Pieter op #

    Dit is een erg leuk werkje.