Knutselen voor Moederdag

Knutselen voor Moederdag: koelkast magneetjes

Leuke dingen knutselen voor Moederdag is altijd goed. Maar zijn je leuke knutsels ook nog handig om te gebruiken, dan vinden moeders dat nog leuker. Knutselen met Moederdag hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ze zal dol zijn op deze super handige en leuke koelkastmagneetjes.
Als je geknutselde presentje praktisch is dan komt ze je knutsel nog regelmatig tegen ook. Deze leuke koelkastmagneetjes zijn handig om te gebruiken en ze komt je knutsel elke dag nog tegen ook. Wat heb je nodig om deze geinige koelkastmagneetjes te knutselen. Een aantal magneetje, maak er bijvoorbeeld drie, en een stuk karton. Dat is het eigenlijk. natuurlijk hoort er ook een mooi doosje en een lief gedichtje bij. Knutselen voor Moederdag is ook de verpakking en het verhaaltje erbij. Vergeet dat vooral niet.

Koelkastmagneetjes zijn eenvoudig in elkaar te knutselen

koelkastmagneetjes

Zoek een paar leuke figuurtjes op die je op het stuk karton kan namaken. Zoek op internet naar een paar leuke stripfiguren of afbeeldingen van groeten of andere etenswaren. Maak deze figuurtjes na op het karton. Niet te groot, maar ook niet te klein. Het magneetje moet er wel onzichtbaar achter geplaatst kunnen worden.

Knutselen voor Moederdag betekent creatieve ideeën

Als je de figuurtjes mooi hebt ingekleurd en uitgeknipt dan moet je de magneetjes er achterop plakken. Dan is het knutselcadeautje eigenlijk al klaar.

magneetjes op achterkant

Je kunt de voorkant zo leuk maken als je wilt. Je kunt ook een foto van jezelf op de voorkant maken. Vindt ze ook leuk. Of maak voor iedereen in het gezin een apart magneet met een pasfoto erop. Laat je creativiteit er maar op los.

Vergeet het gedichtje en de mooie verpakking niet

Bij knutselen voor Moederdag mag je het gedichtje en een mooie verpakking niet vergeten. Zoek een leuk doosje op om je magneetjes in te doen.

Presentje knutselen

Versier het doosje en leg er watten in. Het doosje is al onderdeel van het knutselcadeau dus daar moet je ook je tijd in steken.

Vergeet ook niet een lief gedichtje erbij te doen

Ook hoort er een lief gedichtje bij. Een Moederdag gedichtje waarin je haar vertelt hoeveel je van haar houdt en hoe lief je haar vindt. Weet in je gedicht niet te zuinig met complimentjes, hoe meer hoe beter. Moeders vinden het heerlijk om te horen hoe je haar waardeert. Doe je best en je zal zien dat je koelkastmagneetjes nog jaren op de koelkast zal blijven zitten.

Knutselen voor Moederdag: koelkast magneetjes 4.33/5 3 votes


Comments are closed.